Манчестър Юнайтед подготвят нов трансферен удар. Става въпрос за полузащитника на италианския

...
Манчестър Юнайтед подготвят нов трансферен удар. Става въпрос за полузащитника на италианския
Коментари Харесай

Ман Юнайтед се облизва за звезда на Лацио

Манчестър Юнайтед приготвят нов трансферен удар. Става въпрос за полузащитника на италианския Лацио Сергей Милинкович-Савич. Според разнообразни източници в Англия и Италия от Юнайтед желаят да си обезпечат заместител на Пол Погба, който се чака да напусне скоро „ Олд Трафорд “. Според „ Marca “ Реал Мадрид ще направи един финален опит да притегли халфа в своите редици преди трансферният прозорец в Англия да затвори в четвъртък вечерта.

Миналата седмица президентът на Лацио Клаудио Лотито удостовери, че кубът е подготвен да продаде сръбския национал, в случай че получат удовлетворяваща ги сума. „ Милинкович почита клуба, както клубът него “, съобщи Лотито. „ Ако дойде оферта, ние ще я разгледаме и, в случай че отговоря на нашите условия, ще седнем да преговаряме. Ще вземем решения, които да удовлетворят всички страни “.

„ Инвестициите, които направихме това лято, би трябвало да ни оказват помощ да се класираме за Шампионската лига. Надяваме се да сме се научили от опита, който имаме “, приключи той.  Очаква се Юнайтед да показа публична оферта за сърбина в околните 36 часа.      
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР